Елен Колева дори не спомена името на Александър Найденов!

Елен Колева не иска мъжът да нея повече да е стар, дори и да е имотен. Красивата актриса желае човекът, който ще е топли дните и нощите й да е млад, красив и с добро сърце. Тя обаче се оприличи като старомодна и за разлика от своите наборки не иска да показва на силния пол, че го желае на всяка цена. Копнее да бъде завладявана и да е обичана.

Бившият кадър на Народния театър знае, че в същността на мъжете е да преследват и да приемат жената като трофей. Чаровницата обаче не иска да я вземат за завоевание, а да се грижат и отнасят с уважение към нея.

[caption id="attachment_434562" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева е успяла напълно да изтрие Майонезата от живота си[/caption]

Актрисата признава, че е изкарала една изключително трудна година. В нея вече е казала „сбогом” на всичко старо и погрешно, на каквото е робувала. Признава, че е била предавана многократно.

Но смята, че вече е научила своите житейски уроци. Чаровницата знае, че в трудни ситуации разбира кои са истинските й приятели. Те са тези, които те подкрепят на всяка цена, дават ти своето рамо и се стремят да ти направят живота с една октава по-светъл и поносим.

Елен Колева признава, че досега не е срещнала любовта на своя живот. По маниера си тя открито не иска да говори за милионера Сашо Майонезата. Само казва, че не му прави чест да я кипази и би трябвало да се оттегли с достойнство, а не да се държи по този неприятен начин. „Става смешен, като ме плюе”, казва още Елен Колева, без да фиксира име, но ние знаем, че това се отнася за доста по-големия като възраст от нея бизнесмен. Тя не казва лоши думи за тези, които по някаква причина са присъствали в нейния живот.

Актрисата само разкри, че е била предавана, обиждана, тъжна и щастлива, ядосана, и още набор от човешки чувства в тази насока от своя богат приятел, с когото имаха шест годишна връзка. Разделите, изневерите, ударите под кръста бяха достояние на цялата общественост, а накрая за „благодарност” богаташа направи така, че екс гаджето му да бъде уволнено от местоработата си в Народния театър.

В момента Елен Колева споделя, че има участия в представления, въпреки че вече не е на трудов договор в Народния театър. В живота й помага и нейната майка, тъй като няма още мъж до себе си. Но сега, въпреки че е сама, актрисата е щастлива, спокойна, чувства се завършена и вярва, че напред я очакват само хубави моменти.