Серина се опита да скара Гришо и Мария Шарапова!

Серина Уилямс продължава да прави мръсни номера на Гришо Димитров. В социалната мрежа Туитър черната перла на тениса написа извинение, че нейния помощник е взел погрешка чантата на Гришо, вместо нейната. Тя надълго и нашироко обясни, че двамата са имали обща тренировка и затова е станало недоразумението, заради което се извинява на българина.

Американската тенисистка спретна скандала няколко дни преди подготовката за тазгодишния турнир на Големия шлем.

[caption id="attachment_434441" align="alignright" width="300"]Гришо Серина Уилямс опита да скара Гришо и Маша, но не успя[/caption]

В социалната мрежа световната номер едно в ранглистата на жените се извинява заради този неприятен инцидент и не спира да намеква, че двамата с Григор Димитров са тренирали усилено заедно. Написаното от 33-годишната Серина в социалната мрежа предизвика взрив от коментари. Най-различни фенове обаче се обединиха около това, че Серина е призната кралица на интригите и това всичко черната тенисистка го прави с една единствена цел. И тя е да унизи сегашната приятелка на Гришо, рускинята Маша Шарапова.

Освен това нейното действие говори, че американската надежда на корта още е влюбена в Гришо. Феновете на Серина и Григор Димитров са на мнение, че американката иска да се срещне очи в очи с българина и затова спрята различни номерца от този род.

Не е тайна за никого, че Серина Уилямс тежко е приела новината за връзката на българина с красивата рускиня. Други коментари твърдят, че Маша Шарапова няма да остане безразлична и никак няма да се зарадва на една евентуална среща между двамата.

За никого не е тайна, че американската тенисистка и Гришо бяха спрягани като романтична двойка, преди той официално да обяви, че е гадже с Мария Шарапова. По този повод Селина преди време изстреля отново на страницата си в социалната мрежа, че Гришо има „ледено сърце” , а връзката между него и Маша просто е скучна. Блондинката забави отговора , но после застреля американката. Тя написа, че е по-добре да си гледа личния живот и женения си приятел с две деца, който още се развежда за нея. Престрелката явно продължава с пълна сила и томахавките не са заровени.