Лили Иванова живее в истински лукс за милиони левове!

Мрамор и аристократизъм витае в дома на естрадната прима Лили Иванова. Жилището на певицата се намира в тузарска кооперация на улица „Оборище” в столицата. Апартаментът й е обзаведен в стил Луи XIV. Този стил е предпочитан за новоизлюпените богаташи и за ценителите на натруфеното и показното.

За периода на френския владетел е характерно разточителството, пищността и показността. Интериорните специалисти, създавали вътрешния дизайн на изпълнителката на „Панаири” е следвали именно това нейно желание.

[caption id="attachment_434425" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова щастлива в супер луксозния дом[/caption]

Масичките за различни случаи са позлатени, изобилстващи от различни орнаменти. Има в добавка огромни огледала, картини и скулптори, характерни от миналия век. Примата на българската естрада е заложила и на изобилие, и качество от мрамор в подредбата на дома си.

Огромната камина, която излъчва топлина и уют към жилището, както и пода на имота на певицата е изцяло обзаведен от скъпия материал.

Голямата баня на певицата също вместо с керамични плочки е облицована с тузарския материал. В него има примеси и от още по-луксозния абанос.

Според специалисти, за да покрие целия си дом в скъпарската кооперация със скъпия материал, певицата се е бръкнала с половин милион рлева. Същата сума Лили е дала и за обзавеждането на жилището си с мебели от стила на френския крал.

Няма мебел в жилището на Лили Иванова, което да не е обримчено със златни орнаменти.

Според колегите й, които са влизали в жилището на примата, то не е уютно. По-скоро то е кичозно, не е уютно и няма привлекателността на дом. Те са категорични, че дома на Лили Иванова прилича повече на музей, отколкото на приветлив дом.