Емо Каменов със сигурност си заслужи гнева и омразата на Аръков и Месечков!

Емо Каменов отново втрещи с откровенията си. Монтанският охранител, който взе сто бона като победител от култовото шоу „Къртицата” и за малко не стана победител и в другото си участие в Биг Брадър Ол Старс каза неласкави думи за някои представители на силния пол в Къщата. Мускулестият гард заяви, че съквартирантите му Иво Аръков, Атанас Месечков и Мартин Мартинов не са осъзнали своя принадлежност към другия бряг.

[caption id="attachment_434414" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов обиди жестоко Иво Аръков и Атанас Месечков[/caption]

Според него те се бутат и не искат да си признаят открито, че не са толкова запленени от женската част на човечеството. Неговата версия, че не той е станал победител в последния сезон на Биг Брадър е, че е прекалено открит и мъжествен. Огромният охранител е на мнение, че в нашето време не се ценят качествата на мъжкаря. Според него един истински мъж открито казва това, което мисли, държи на думата си и не порти никого.

Емо Каменов разказа още, че като прекалено мъжествен затова не се харесвал на голяма част от българите и той не достигнал до първото място. Освен това не се котирала и неговата искреност. А да си честен и откровен е като да носиш със себе си резачка. Никой не иска да бъде порязан и то фронтално, категоричен е брадъра.

Той нямал никакво отношение към мъжете с меки китки. Приемал ги, но предпочитал да живее по-далеч от тях и те да не натрапват непрекъснато своята идентичност.

След като вече не е част от къщата на Големия брат, Емо Каменов поддържал все пак контакт с някои от съквартирантите си. Това била поп певицата Петя Буюклиева, Ники Китаеца и Татовия внук Малък Тошко. Тях огромният мъжага уважавал най-много и заради това поддържал още отношения дори и вече да не съжителстват под един покрив.