Според криминалисти показните разстрели на Татяна Стоянова и останалите жертви са свързаниТатяна Стоянова, семейство Дамянови и Митко Лудия бяха застреляни пред домовете си в рамките само на шест дена

Убийствата на Татяна Стоянова, Митко и Наталия Дамянови и Митко Лудия може да са свързани едно с друго. В това се съмняват криминалисти, които работят по случаите. Има голяма вероятност трите убийства, които взеха общо четири жертви да са свързани с огромна пратка наркотици, която е била задържана на митниците.

[caption id="attachment_434406" align="alignleft" width="254"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

Това разкри Тодор Тодоров, криминалист, пред камерите на Нова телевизия. Той не скри опасенията си, че има опасност убийствата да продължат и да има и още жертви. Тодоров е категоричен, че Митко Лудия, който беше застрелян в Пловдив, е от криминалния контингент. Напълно възможно е обаче и Татяна Стоянова и семейство Дамянови да са били свързани по някакъв начин с наркотиците, предават от Vsekiden.com.

Подобна серия от показни убийства в България не е имало от времето, когато мутрите се избиваха едни други. Убийствата нараснаха до пет в рамките на само шест дена след като миналата вечер край Петрич беше убит съмнителен бизнесмен, чието име открай време се свързва със сделки с наркотици.

Преди това, на осми януари в София бяха застреляни Митко и Наталия Дамянови, измамили много хора с продажба на жилища "на зелено". Само четири дни след това в Пазарджик беше убита и дясната ръка на кмета на града - Татяна Стоянова. Жена, с огромно влияние в региона. Миналата вечер, освен бизнесмена край Петрич, беше показно разстрелян в Пловдив и Димитър Стоянов, по-известен като Митко Лудия. За него се знае, че се е занимавал с лихварство.