Жени Калканджиева и Тачо се развеждат

Шестата по красота в света Жени Калканджиева взе съдбоносно решение.

Красивата приказка на Жени Калканджиева и Тачо свърши и семейството им се разпада окончателно. Запознати твърдят, че красавицата вече е наела адвокат, който да изготви документите за бракоразводното дело.

Миската побесняла, след като Тачо призна връзката си с една от участничките в конкурса „Мис България” 2014 – Дани Димитрова. Именно с нея неверният й съпруг посрещнал Нова година на Банско и дори вече живеели заедно.

[caption id="attachment_434390" align="alignright" width="276"]Жени Калканджиева и Тачо се развеждат Жени Калканджиева и Тачо се развеждат[/caption]

Всичко между Жени Калканждиева и Тачо се разпадна с гръм и трясък след годините, в които полагаха кански усилия да спасят малкото останали искрици любов помежду им и да се запазят като семейство заради малкия Жорко.

Близки приятели на светската двойка твърдят, че виновни за раздялата им няма. Те си я обясняват с това, че двамата са се оказали твърде различни, за да живеят заедно до старини. Още повече, че след множеството си забежки, сред които и Зорница Линдарева, неверният Тачо твърди, че най-накрая се е влюбил до полуда като тийнейджър в Дани Димитрова.

Връзката му с нея била толкоз сериозна, че Стефан Манов окончателно заявил на Жени, че повече няма да се върне в семейното им жилище. Той й сервирал тази изненада точно преди Нова година. Миската приела новината мъжки, но пък от своя страна била категорична, че никога няма да му прости това унижение, още повече че от случващото се помежду им най-много страда детето.

Тачо обаче не се впечатлил от думите й и хукнал след новата си любов. Негови приятели признават, че никога не са го виждали толкоз влюбен, докато бил с Жени Калканджиева и допълват, че докато е с Дани, очите му просто сияят. Очевидци разкриват, че той не направил дори и минимално усилие да скрие отношенията си с нея като я представи просто за приятелка, а разкрил цялата си връзка като непрестанно демонстрирал нежността си пред всички в ресторанта, пише pik.bg.