Всичко се връща - малкият Валери показа на Валери Божинов, че Ники Михайлов и Алисия са истинските му родители!

Валери-младши върви по стъпките на баща си. Синът на Алисия и Валери Божинов ще тръгне по пътя на татко си. Настоящият съпруг на плеймейтката Николета Лозанова, от която има сладката си дъщеря Никол, обаче не се занимава с тренировките на мъжкия си наследник. С тази грижа и то отдавна се е заел националния ни вратар Ники Михайлов. Половинката на Алисия се грижи за Валерко като за родно дете и непрекъснато е заедно с него.

Той го учи да рита топка и заедно провеждат всеки ден тренировки. Щастливата майка, поп фолк дивата Алисия непрекъснато качва снимки на сина си и гаджето си, които са нещо повече от баща и син, а са си направо сродни души.

[caption id="attachment_434316" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов дълго време пренебрегваше сина си заради Николета и ето, че видовден дойде[/caption]

Ники Михайлов е непрекъснато до малкия син на колегата си футболист и нон-стоп се грижи за него. Те са заедно по тържества, по семейни сбирки, на тренировки, навсякъде. Грижата на Ники към малкия син на половинката му буди непрекъснатото възхищение на феновете, които са умилени от грижите, които полага за първокласника.

Затова и биологичния му създател няма никакво отношение на мъника към футбола. Това изцяло той дължи на Ники Михайлов, който продължава да се грижи за Валери Божинов-младши като за свой роден син. Двамата не само живеят заедно, но и тренировките провеждат съвместно.

В социалните мрежи непрекъснато се възмущават от отношението на Валери Божинов към собствения му син. Мъжът на водещата на „Папараци” не проявява почти никакви грижи към детето си, така, както го прави неговия пастрок. Но явно в случая не важи българската поговорка „Кръвта вода не става”, щом като един човек, който няма никаква роднинска връзка с малчугана, прави всичко възможно детето на приятелката му да е щастливо и да се чувства добре.

Ники Михайлов наскоро обра овациите на феновете си с признанието пред списание „Стори”, където призна, че Алисия е жената на живота му, той много я обича и не иска да я дава на никой. С това още повече закопа всички завистници, включително и Николета Лозанова, която непрекъснато кълве бившата на съпруга си. Това предизвика и сълзи на гордост у Алисия, като фолкаджийката побърза да качи интервюто на любимия си в лъскавото списание на страницата си във Фейсбук.