Дарина Павлова сяда на стола на журито в "България търси талант"! Новината е просто невероятна!

Госпожа „Мулти” Дарина Павлова има вероятност да стане част от журито на шоуто „България търси талант”. Дарина Павлова е вече е получила покана да участва в един от най-вървежните риалити формати. Не се знае от кого е отправена поканата, но това най-вероятно е направено от самия шоумен Слави Трифонов.

Вдовицата на убития подземен бос Илия Павлов и Слави Трифонов са стари познати и доста се уважават. Още повече, че рейтинговото предаване е под продуцентството на Дългия и фирмата му „Седем осми”.

[caption id="attachment_434305" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова лично поканена от Слави за жури в "България търси талант"[/caption]

Тя обаче не е дала категоричен утвърдителен отговор дали ще приеме офертата. Дарина Павлова е заявила, че има много и различни ангажименти и не знае дали ще ги съчетае така, че да намери време за още един. Според нея това е изключително отговорно участие и тя не може просото да го претупа, а наистина да се ангажира пълноценно и отговорно. Все пак Дарина Павлова открехва вратичка, като заявява, че ако приеме това предложение, ще е заради талантите на родината й, на които да се даде шанс за изява по света.

Още този уикенд стартира подборът на кандидатите за слава. Могат да се запишат както професионалисти, така и аматьори, хора с таланти и такива, които искат да се изявяват. Може да участват изпълнители в традиционни изкуства, както и с нетрадиционни умения, забележителни, уникални, забавни, интересни. Кандидатите за слава могат да се явяват както самостоятелно, така и заедно с група.

Първите конкурси за подбор на таланти ще се извършват на 17-ти и 18-ти януари, тоест събота и неделя в София. След това ще бъдат в Пловдив и още в няколко градове на страната. Общо четири градове ще дадат шанс на кандидатите в продължение на седмица да участват в едно от най-успешните развлекателни предавания през последните пет години.

Форматът дава шанс на всеки, който има някакъв талант да се яви на предварителните прослушвания. За мераклиите за слава няма ограничение на възрастта, както и вида на умението, с което искат да покажат пред журито. Всеки е свободен в изявата си и само най-провокативните, и успешните ще бъдат допуснати, за да се състезават за големия приз.

Дори и да има кандидати, които не са успели да се запишат на прослушванията в съответните градове, екипът на шоуто има готовност да ги посрещне на място и да ги включи в предварителните кастинги.