Битови проблеми измъчили Лили Иванова преди Коледа

Коледно-новогодишни ядове продължават да тормозят Лили Иванова, след като в края на миналата година в дома и на ул. „Оборище” е станало наводнение – пише „България днес”. Тръбите за водопровода се спукали, та се наложило примата на българската естрада да вика по спешност майстори вкъщи. Двамата работници Теди и вили щели да свършат работата бързо и без особени проблеми, но ако това бе нормален столичен апартамент, а не този на звездата. Заради изключително скъпите материали, вложени в жилището и в частност в банята, не можело да се работи по нормалния начин – отбелязва изданието.

[caption id="attachment_434206" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова застигната от битовизми Лили Иванова застигната от битовизми[/caption]

Затова се наложило да се разбива външната стена на сградата и оттам да се подменят тръбите – твърдят майсторите. „Не за първи път работим на Лили Иванова, правили сме и други неща у тях. Тя е човек, който знае точно какво иска. Не се меси в работата ни, но иска крайният резултат да е перфектен. Материалите, които сме използвали у тях, са само най-качествените, а за парите тя изобщо не прави проблем. Каквото се разберем – вярва ни и ни оставя спокойно да си вършим работата. Не постява и изрични срокове, просто у тях иска всичко да е перфектно” – разказват майсторите. Така и станало с последния наложителен ремонт, но тогава се явил друг проблем – майсторът, който трябвало да иззида отново стената и да я измаже, се разболял преди празниците и се наложило дори да постъпи в болница. Така и до момента стената на жилището на Лили Иванова е грубо иззидана и чака замазка. „Възстановихме стената, но точно тогава получих здравословен проблем. Обадихме се на клиентката си, че ще работим, когато оздравея и тя каза, че няма проблем” – разказва пред изданието Вили. Лили Иванова не за първи път се доверява на двамата майстори и търси само тях при възникнали аварии или при наложителни ремонти – пише изданието. „Цената за нея не е по-различна от тази на останалите, за които работим” – признават работниците.