Куршум е нарушил целостта на мозъка на Татяна Стоянова и това е предизвикало смъртта й

Вече са ясни резултатите от аутопсията на Татяна Стоянова.

Патоанатом констатира, че смъртта на пиарката на Община Пазарджик е настъпила в резултат на шест огнестрелни рани в главата и шията. Заключението на патоанатомът д-р Борис Пеев, извършил аутопсията е, че Татяна Станоева е издъхнала вследствие на огнестрелна рана в главата, която е нарушила целостта на мозъка, пише pik.bg.

[caption id="attachment_434157" align="alignright" width="300"]Куршум е нарушил целостта на мозъка на Татяна Стоянова и това е предизвикало смъртта й Куршум е нарушил целостта на мозъка на Татяна Стоянова и това е предизвикало смъртта й[/caption]

Приятели на Татяна Стоянова споделят през сълзи, че е отнесла най-голямата си мечта в гроба. Напоследък пиарката все по-често споделяла, че иска да има син, който да стане известен футболист. Хората, които я познават отблизо твърдят, че била изключително ерудирана, широко скроена и сърдечна личност.

Те припомнят, че преди известно време Татяна Стоянова гледала по телевизията как възрастна жена от пазарджишките села мизерства след наводненията и събирала клечки, за да се стопли. Пиарката не останала безучастна, а още на момента информирала кмета Тодор Попов за случая. Градоначалникът разрешил на възрастната жена да бъдат отпуснати дърва за огрев, а Татяна Стоянова лично се заела с това помощта да бъде доставена по предназначение.

Живеещите и работещите в близост до жилището й коментират, че в последно време тя демонстрирала доста висок стандарт на живот. Те твърдят, че не е възможно със заплатата от 700 лева, която получавала, да си позволи такъв стандарт. Освен това тя наскоро купила жилището си в нова луксозна кооперация, издигаща се в центъра на града и карала лъскав джип. Тези факти навеждат част от хората на мисълта, че вероятно Татяна Стоянова се е замесила в икономически сделки.

Градоначалникът на Пазарджик Тодор Попов, на който Татяна Стоянова е била дясна ръка в продължение на 15 години е категоричен, че в случая не става въпрос за политическо убийство, най-малко пък за сплашване, адресирано към него. Той обаче е потресен от жестокостта, с която е извършено убийството й и недоумява що за човек трябва да си, за да извършиш подобно нещо.