Славена Вътова ще сключи брак на тайна церемония!

Славена Вътова временно прекрати изявите си на модния подиум. Мис България 2006 е бременна и затова се пази от публични изяви. Бащата на бебето й е милионерът Юлиян Цолов. 41-годишния мъж, който е с шестнадесет години по-голям от нея има скандална слава.

Топ измамника е лежал четири години в затвор в Ню Йорк заради измама. Въпреки че минава от една към друга фирма, той си запазва четирите и половина милиона долара.

[caption id="attachment_434127" align="alignright" width="300"]Славена Вътова Славена Вътова не иска много гости на сватбата си, за разлика от повечето миски[/caption]

Славена обаче не се впечатлява нито от писанията по адрес на любимия й, нито от голямата разлика във възрастта им. Чаровницата твърди,че вярва само на казаното от него и връзката им е емоционална, красива и много спокойна. Двамата обичат едни същи неща и са щастливи заедно. Любовта им пламнала в обща приятелска компания и само месец след това двамата заживели заедно. Тя вече е представила Юлиян на майка си и брат си, които живеят и работят в Испания.

Моделката иска преди да им се роди първото дете, двамата с приятеля си да минат под венчило. Двамата с любимия си планира сватбата си някъде през май. Славена мечтае по-скоро за семпла и скромна церемония, на която да присъстват само най-близките й и шепа истински приятели.

Бившата мис България 2006 активно се изявяваше като коментатор в рубриката на ВИП Брадър, в студиото на Ники Кънчев. Тя мечтае за телевизионна кариера, но по-скоро не под прожекторите, а зад кадър. Славена Вътова иска да позиционира така телевизионните проекти, според времето, рекламите и рейтинга. Тя мечтае за кариерата не толкова на телевизионна водеща, а на продуцент.

25-годишната чаровница има опит в телевизията. Тя е била част от екипа на ТВ7 и в други медии. Славена Вътова се снима и за мъжкото списание. След тази фотосесия тя бе призната за най-сексапилната жена у нас. След което снимките й бяха поискани от списанието със същата марка в Тайланд, Австралия и Чехия.