Цеца Величкович изви глас на сватбата на Жоро Найлона и Ася!

Собственикът на най-голямата фабрика за полиетилен в Южна България Георги Пацев и неговата спътница Ася станаха официално семейство. Жоро Найлона, както е прякорът на бизнесмена, десет години живее с половинката си и от връзката си с нея има три дъщери. Двамата досега не са имали нужда да сложат подписите си в гражданското, но след толкова години съвместен живот решиха да узаконят съжителството си.

На тържеството им наздраве и попътен вятър им пожелаха двеста гости. На сватбата на богаташа и неговата спътница пя сръбската мегазвезда Цеца Величкович. Певицата е извивала глас срещу солиден хонорар, твърдят близки до милионера. Специален гост и изпълнител е били друг известен, роден изпълнител – Васил Найденов. Васко Кеца е поканен да бъде гост и на друго предстоящо сватбено тържество на родните ни богаташи.

[caption id="attachment_434122" align="alignright" width="300"]Цеца Цеца Величкович пее на сватбата на Жоро Найлона и Ася[/caption]

Припомняме, че той ще пее на сватбата на поп фолк дивата Мария и приятеля й милионер Християн Гущеров. Както самия поп изпълнител заявил, той ще бъде на най-святото им тържество по-скоро като гост и затова ще пее срещу скромните десет бона.

На сватбата на Жоро Найлона и вече официалната му съпруга била поканена преди това друга сръбска легенда. Това било певицата Лепа Брена. Но за лош късмет, сръбската звезда си счупила ръката и не успяла да пее на богатата фамилия. Този инцидент наложило плановете да се променят и затова нейното място заела друга известна нейна колежка.

Сватбата на известния бизнесмен и половинката му се състояла в Новотела. Гранд дамата на сръбския поп фолк е била облечена в дълга бяла рокля. Така са били пременени и трите щерки на Жоро Найлона, които са били и шаферки. Дрескода на сватбения купон бил в цветовете шампанско и златисто кафяво. Сватбената торта била на пет етажа и истинско произведение на сладкарското изкуство, твърдят очевидци на събитието.