Татяна Стоянова беше разстреляна с пет куршума снощиКметът на Пазарджик е в шок от убийството на Татяна Стоянова

Кметът на Пазарджик проговори за убийството на Татяна Стоянова. Тодор Попов свика специална пресконференция, на която осъди разстрела на служителката си. Която е работила заедно с него в последните 15 години. Градоначалникът призова да се избягват всякакви спекулации за убийството, за да могат органите на реда да си свършат работата и да заловят убиеца. По време на изявлението си Попов не успя да сдържи сълзите си и призна, че няма и на идея кой би могъл да иска смъртта на шефката на кабинета му. Кметът не смята, че разстрелът на младата жена има някаква връзка с него и е предупреждение към самия него, предават от "24 часа".

[caption id="attachment_434091" align="alignright" width="300"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

Градоначалникът подчерта, че не се бои за живота си и не вижда причини да изиска да бъде охраняван. "Ако някой е искал да се разправи с мен, сега нямаше да давам брифинг", категоричен е Попов. Той не смята, че разстрелът на 34-годишната Стоянова има нещо общо с работата й в общината. Кметът отхвърли и спекулациите, че пи арката му е била убита, тъй като е осуетила сделка за много пари.

"Тя координираше администрацията и отговаряше за медийното ни присъствие, не е била решаващ фактор за каквито и да е други странични неща", убеден е Попов. Той призна, че няма представа кой и защо е убил младата жена, като не изключи възможността престъплението да е от битов характер и мотивите за него да са тривиални.

Припомняме ви, че Татяна Стоянова беше разстреляна снощи с пет куршума в гаража на дома си. Убиецът я е причаквал в помещението и е стрелял от упор в тила й.