Комикът Виктор Калев озадачи феновете с липсата си

Актьорът Виктор Калев отново мистериозно изчезна от „Шоуто на Слави”. Самият Слави Трифонов изненадващо установи липсата му по време на актьорската вечер в предаването – научаваме от „Уикенд”. „Къде е Виктор, бе Евгени? Има ли продуцент да ми каже?” – попита Дългия, но отговор така и не получи. Последното участие на Виктор Калев в шоуто бе на 2 януари. Специалното празнично предаване обаче бе на запис. Според човек от екипа на Слави актьорът си е взел по-дълъг отпуск, а новата година е посрещнал в СПА хотел във Велинград.

[caption id="attachment_433723" align="alignleft" width="300"]Виктор Калев липсва на феновете си Виктор Калев липсва на феновете си[/caption]

Изданието припомня, че точно по същото време миналата година комикът отново бе изчезнал за 2 месеца. Както и тогава, така и сега феновете започнаха да се питат дали пък комикът не си е казал чао с Трифонов. Пловдивчанинът Тодор Башиянов бе включен пробно в актьорската вечер, но не успя да впечатли нито Слави, нито зрителите на вечерното шоу. Истината за изчезването на Виктор Калев тогава се оказа доста по-различна. Актьорът си бе взел отпуск заради тежка депресия. Той обяснил на колегите си, че се чувства напълно сринат и няма никаква енергия да продължи да се превъплъщава в комедийните образи в шоуто. Лекарите му поставили диагноза „натрупана психическа и физическа преумора” и му казали, че ако не си вземе спешна почивка, скоро съвсем ще рухне. Проблемът бил доста сериозен, тъй като чувствителният актьор никак не се чувствал на мястото с в предаването и от поне 2 години е бил силно потиснат. Малко след като се завърна на екран след двумесечна почивка, Виктор Калев отново изненадващо се изпари от шоуто. Злите езици започнаха да говорят, че актьорът има проблем с чашката. За да спре интригите около липсата му, лично Слави Трифонов побърза да уведоми зрителите, че най-смешният актьор е на турне за българските емигранти в Канада – пише изданието.