Кръстю Лафазанов напуска "Комиците" окончателно!

Това е последният сезон на комика Кръстю Лафазанов в шоуто. Той бил разочарован от участието си в „Комиците” и затова от няколко месеца обмислял варианта да напусне смешната чета. Комикът не бил доволен, че в шоуто изпълнявал ролята на работник и неговите идеи, които той смятал за интересни и напредничави не били вземани под внимание. Това го обиждало тежко и той не се чувствал удовлетворен от участието си в комедийното шоу. Кръстю Лафазанов е част от екипа на „Комиците” още от 2007 година.

Но вече се чувствал на тясно в него и не виждал своето развитие напред. Артистът мечтаел да има повече роли в киното. Големият екран бил примамливо желание за звездата от „Комиците”. Другата му мечта била да си спретне собствено развлекателно шоу. Заради тези две желания той се зарекъл това да му е последния сезон в „Комиците”.

[caption id="attachment_433710" align="alignright" width="300"]Кръстю Лафазанов На Кръстю Лафазанов вече му омръзна да играе по чужди правила[/caption]

И без това програмата на актьора е натоварена. Варненецът играе в Народния театър, в театър „Ела” и БНТ. Актьорът е „голямата зодия” в хороскопа на любимата си и единствена съпруга Елена. Лафазанов среща бъдещата си жена във ВИТИЗ. Във троти курс, а в трети те са вече семейство. Имат две деца дъщеря и син. Комикът шашнал журито още на приемния изпит. Той бил приет от втория път. Но да стане актьор била голямата му мечта.

На приемният изпит му се паднал шаржа да „ухажва” женска пеперуда. Толкова се увлякъл в ролята си да я направи своя жена (а тя била в случая един стол), че комисията из попадала от смях. Мечтата на майка му да го направи зъболекар се провалила с гръм и трясък. Мечтата на медицинска сестра да види сина си облечен в бяла престилка не се осъществила.

Защото просто съдбата се препокрила с огромното му желание – да разсмива хората и публиката. А и професията сякаш била предопределена заради фамилното му име. Не веднъж в интервюта комика е обяснявал, че лафазан е дума с турски произход и означава бърборко.