Лора Крумова е била принудена да подаде оставка от шефа новините на медиятаЛора Крумова изхвърча от бТВ въпреки високия рейтинг на предаванията си

Лора Крумова е била натирена от бТВ от Венелин Петков! Оказа се, че бившият новинар стои в основата на изненадващото напускане на водещата, чиито предавания - "Тази събота" и "Тази неделя" бяха сред най-рейтинговите на телевизията. Това обаче нямало никакво значение за Петков.

[caption id="attachment_433753" align="alignright" width="300"]Венелин Петков изхвърлил Лора Крумова от бТВ Венелин Петков изхвърлил Лора Крумова от бТВ[/caption]

Според запознати, настоящият шеф на новините в бТВ презирал жестоко всички, които не са започнали кариерата си в медията. А идват от други телевизии. Точно какъвто е случаят с Лора Крумова. И не само с нея. По подобен подмолен начин Петков се разправи с журналистите Димитър Цонев и Красимир Минев. Както знаете мустакатият водещ водеше едно от най-успешните предавания в ефира за публицистика - "Лице в лице", в което си партнираше заедно с Цветанка Ризова.

Двамата за нула време успяха да се превърнат в най-успешната телевизионна двойка за последните години. Това обаче не се оказа достатъчно за Венелин и той набързо натири сина на легендата Коста Цонев. Хора от екипа на медията разкриват, че той е направил всичко възможно, за да принуди Митко Цонев да си тръгне. Точно както е постъпил и с Лора Крумова.

Въпреки, че водещата до последно водеше преговори с бТВ за ново авторско предаване, което да бъде излъчвано в съботния следобед. Нещо повече, според договорката, въпросното шоу трябваше да започне в края на януари. Това обаче няма да се случи, предават от Агенция ПИК.

В резултат на всички тези действия на Венелин Петков обаче бТВ затъва все по-усилено. Медията отстъпи лидерската си позиция по рейтинг на Нова ТВ, а нищо чудно в най-скоро време и БНТ да ги избутат от второто място.