Митко и Наталия Дамянови са били застреляни с осем куршумаМитко и Наталия Дамянови са били част от престъпна схема за измами с имоти

Митко и Наталия Дамянови са били застреляни от аматьор. Това е мнението на специалистите, които се занимават с разследването на убийството на двамата съпрузи. След направения първоначален оглед на мястото на убийството, е станало ясно, че жертвите са били убити с осем патрона, но действията на убиеца им са абсолютно непрофесионални.

[caption id="attachment_433667" align="alignright" width="300"]Убитите Митко и Наталия Дамянови Убитите Митко и Наталия Дамянови[/caption]

Това засилва съмненията, че съпрузите са застреляни с цел лично отмъщение, най-вероятно от пострадал от тях човек. Както знаете, след първоначалния шок от убийството на на пръв поглед обикновена семейна двойка, стана ясно, че те са били част от пирамида с имотни измами. И преди три години заедно със свои авери са си присвоили около 5 милиона лева от хора, купили си от тях жилища на зелено.

Убитият Митко Дамянов е бил строителен предприемач и вече е бил осъждан няколко пъти за имотни измами. За които е получавал съдействие и от жена си Наталия. Тяхна близка, пожелала анонимност, предостави на медиите и снимка на застреляните Митко и Наталия Дамянови. Според съседите на двойката, двамата си били изключително кротко семейство и по нищо не изглеждало да имат проблеми и разправии с когото и да е. Камо ли пък да са застрашени от убийство, предават от Агенция ПИК.

Близките на семейството не са били запознати и с имотните измами, в които са били забъркани мъжът и жената. Според неофициалните данни Митко Дамянов наскоро е започнал нов бизнес. Припомняме ви, че той и съпругата му вчера бяха зверски разстреляни пред дома си в столичния квартал Витоша.

Убиецът им все още не е установен.