Илиана Раева престана да крие гаджето на дъщеря си ВиолетаИлиана Раева използва Новогодишните празници, за да покаже бъдещия си зет

Илиана Раева най-накрая разкри една дълго пазена мистерия. А именно - кой е тайнственият приятел на дъщеря й Виолета. До момента звездното семейство между гимнастичката и футболната легенда Наско Сираков упорито мълчеше за самоличността на щастливеца, пленил сърцето на едната им щерка.

[caption id="attachment_433277" align="alignright" width="300"]Илиана Раева показа зет си Илиана Раева показа зет си[/caption]

Самият младеж също предпочиташе да стои настрана от светлините на прожекторите и да се радва необезпокояван на връзката си със звездната наследничка. Очевидно обаче за Нова година и Виолета, и близките й са решили да направят изключение, тъй като лично Илиана Раева разпространи снимка, на която позира заедно с гаджето на дъщеря си.

От кадъра ясно си личи, че младежът и бъдещата му тъща са доста близки. Още повече, че са посрещнали и Нова година заедно в ресторант в близост до Банско. Според близки до семейството това означава само едно - Виолета и половинката й имат съвсем сериозни намерения и нищо чудно тази година да минат под венчилото, научиха от Агенция ПИК.

Въпреки че показа избраника си, самата Виолета предпочете да стои настрана от светкавиците на фотоапаратите. За разлика от сестра си Славея, по-малката дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков не обича да бъде в центъра на вниманието. И избягва доколкото е възможно светлините на прожекторите.

Младата наследничка на клана Сиракови дори избягва да хвали с успехите, които постига с танцовата си школа. Която е създала съвсем сама. И за разлика от сестра си Славея, която се изявява като модел, избягва да говори за себе си, издават я нейни близки.

Преди няколко седмици пък дори се появиха слухове, че малката щерка на Илиана Раева и Наско Сираков в най-скоро време смята да стане майка.