На фона на цялата мизерия и бедност в страната, Мария направо се оля от капризи!

Сто и двадесет бона ще струва сватбата на поп фолк певицата Мария и милионера Християн Гущеров. Толкова ще се бръкнат те за храната, както и за хотела, в който ще бъдат настанени част от гостите им.

Сватбената церемония ще бъде на 17-ти януари в грандхотел „София”. Поканите са вече разпратени и очаквания брой на гостите е фиксиран. Припомняме, че бащата на милионера искаше по-скромна сватба в чужбина, но Мария се наложи и убеди бъдещия си съпруг това да се случи в родината им. Затова бе решено като за целта се избра един от най-луксозните комплекси в столицата.

[caption id="attachment_433256" align="alignright" width="300"]Мария Мария наистина прекали с изхвърлянето и капризите си за предстоящата сватба с Гущеров[/caption]

Менюто за сватбената церемония на богаташа Християн Гущерови и поп фолк дивата Мария ще бъде повече от кралско. Това ще са прясно запържени аспержи и хрупкави спагети. Но не какви да са, а лингуини. В порциите ще има и рагу от омар. Но черешката на тортата ще бъде био говеждо месо. То ще бъде поръчано директно отвъд океана. Името на порцията ще се казва Рибай стек и говедото ще е от специалната порода „Блек Ангъс”. Килограм от такова месо струва деветдесет и пет евро.

Гостите на сватбената церемония които ще са предимно от родния град на фолкаджийката в Сливен и от Тирол. Те ще се насладят на уникалните кулинарни постижения на френската кухня. Небцето им вкуси контрафиле на сърна, гарнирано с уникален френски сос.

Екстра вината, уискито, като и другите маркови напитки ще се леят на литри. Тъй като Светия синод отказа на младоженците да имат църковен брак в храм-паметник „Св. Ал. Невски”, понеже Мария вече има такъв предишен, най-вероятно той ще се състои в църквите „Света София” или „Света Неделя”.