Родният трубадур Веселин Маринов на купон из цяла Австрия

Преди няколко дни всенародният любимец Веселин Маринов замина за десетдневен гуляй из Европа. Трубадурът се отправи на новогодишно пътешествие из Стария континент с луксозен автобус, в който купонясва нонстоп в приятелите си. Компанията вече обикаля Европа, като спира в различни градове и посещава нощните ресторанти и клубове – пише „България днес”. Компанията на Веселин Маринов вече е в Белград и именно там посрещнаха Нова година. Певецът и приятелите му вече са обиколили най-актуалните клубове в сръбската столица. В един от тях участие имала самата Цеца Величкович. Следващите дестинации за родния бард са Нюрнберг в Германия, Залцбург и Виена в Австрия. В града на Щраус Веско може би ще се засече и с друга световна знаменитост. Победителката в „Евровизия” Кончита Вурст се изявява в едно от легендарните виенски вариетета. Много вероятно е изп ълнителят да пожелае да посети шоуто на звездата във Виена.

[caption id="attachment_433058" align="alignleft" width="300"]Веселин Маринов крие жената до себе си Веселин Маринов крие жената до себе си[/caption]

Коледните празници Веселин Маринов прекара с дъщеря си Йоана. Изданието вече писа, че певецът има жена до себе си – Първолета, но продължава упорито да я крие. „Веско е видял само лошо в любовта. Затова не иска вече да говори и афишира нищо” – коментират приятелите му. Припомняме, че Веселин Маринов преживя тежко раздялата си с Цветанка. Невярната му жена тъй нарани сърцето и достойнството му, че след разлъката с нея, певецът дълго време не беше готов за сериозна връзка. Сега изпълнителят е открил отново любовта, но я пази от зли очи и завист. Явно наистина е станал фаталист в това отношение. Както казва народът – „парен, каша духа”. Ние вярваме, че Веселин Маринов отново ще лети на крилете на истинската любов, защото се нуждае от вдъхновение – а феновете му – от неговите песни и енергия за творчество. Певецът продължава да пълни залите на концертите си напук на всичките си душмани.