Чолата изостави Ирена Милянкова завинаги

За манекенката и актриса Ирена Милянкова празниците не бяха никак весели – пише „България днес”. Жената на Росен Чолов-Чолата прекара сама с четирите си деца Коледа, така посрещна и Новата година – отбелязва изданието. Папараци на изданието изловили дамата в последните дни на 2014 г. Тя обиколила сама столичните бутици, но си тръгнала с празни ръце. Съни от „Под прикритие” се прибрала сама в къщата си в Горна баня, в която доскоро живееше с мъжа си. Малко след като Росен бе арестуван с обвинение за сводничество, Комисията Кушлев запорира имота в столичния квартал. Инспекторите установиха сериозно разминаване между доходите на Чолата и разходите за 6-членното му семейство за последните десетина години. Въпреки че имотът е под запор, Ирена Милянкова и децата все още живеят в него – разбираме от изданието.

[caption id="attachment_433022" align="alignleft" width="300"]Нямаше чудеса по празниците за Ирена Милянкова Нямаше чудеса по празниците за Ирена Милянкова[/caption]

Мъжът й обаче Росен Чолов не е с тях. Малко след излизането си от затвора, Чолата се изнесъл от семейния дем – шушукат съседите в Горна баня. Манекенката и мъжът й не се разделят за първи път, но сега разводът е неизбежен – категорични са близките им. Ирена Милянкова остава сама с четирите си деца и за да ги издържа, дори е започнала работа. От известно време манекенката заработва не само като модел, но е и регионален мениджър за известна марка чанти и аксесоари, внасяни у нас чрез дистрибуторска гръцка компания. Самотната майка не може да разчита и на помощта на родителите си, защото от години е в лоши отношения с тях. Едва 15-годишна, тя ражда от Росен Чолов, но още тогава те не одобряват този брак. В последно време жълтите медии спрягат името на Ирена Милянкова с друг подземен бос – Борислав Георгиев, по-известен в ъндърграунда като Боби Врътката. Изданието подчертава, че той е един от приближените на Чолата. Твърди се, че и до днес Боби помага за финансовото положение на семейството.