Щастливо събитие в живота на Славена Вътова

Щастливо събитие в живота на Славена Вътова
5 (100%) 1 vote

Миската Славена Вътова сбъдна едно от най-съкровените си желания

„Мис България“ 2006 – Славена Вътова сбъдна най-съкровеното си желание. Само месеци след като обяви, че ще става булка, красавицата научи, че е бременна. През лятото миската се сгоди за половинката си. Тя има връзка с 41-годишния милионер Юлиан Цолов.

Преди няколко дни Славена Вътова е била засечена пред кабинет за скрининг в „Майчин дом“. Заедно с нея е била и възрастна дама, която вероятно е нейната майка, пише Хот арена.

Миската има връзка с милионера от 1 година. Тя получи предложението за брак това лято по време на почивка в био селище край Лещен. Красавицата организира почивката, за да отпразнува заедно с половинката си 6 месеца, откакто са заедно. Славена Вътова реши да изненада половинката си с романтична почивка, но се оказа, че Юлиан също й е подготвил изненада. По-възрастният от нея милионер й направи предложение за брак, падайки на колене пред нея с диамантен пръстен в ръка.

Славена Вътова

Славена Вътова е бременна

Славена Вътова сподели, че не си спомня нищо от това, което й е казал Юлиян в романтичния момент, тъй като е била много развълнувана. Дори за миг миската не се е замислила за отговора. Тя разкри, че връзката й с Юлиан е изключително емоционална и същевременно, изпълнена със спокойствие. Щастливото събитие вероятно ще бъде през май месец. Красавицата сподели, че мечтае за сватба на открито. Не е изключено двамата да отложат сватбата след раждането на наследника им, тъй като през май месец Славена Вътова ще бъде в напреднала бременност.

Любовта между двамата пламнала от първия миг. Те се запознали на купон в столично заведение и заживели заедно месец след това.

Името на Юлиан Цолов нашумя покрай афера в Ню Йорк, където той излежа присъда от 4 години и половина, за да запази сумата от 4,5 милиона, която спечели при прехвърлянето си от една брокерска компания в друга.


 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Щастливо събитие в живота на Славена Вътова”

 1. 88

  ян. 07. 2015

  Мис България 2006 г. Славена Вътова, без да иска потвърди шеговития коментар ва Венета Ракова, че „е една от най-глупавите миски” Тя настрои зрителите на ТВ7 срещу себе си със страшно грозен виц.
  Момичето от Шумен шашна водещият Митко от „Комисията Павлов“ с изумителната изцепка, че любимият й виц е: „Знаете ли как се прави аборт в Сомалия? Слагате на една кука франзела и готово.“
  Зрителите бързо-бързо се съвзеха веднага я атакуваха по форумите. Според тях вицът е доста повече от дебелашки анекдот. Повечето дори стигат до крайности – искат да й отнемат титлата. След като на една Мис България не се прощава миналото като момиче от мъжки списания, защо трябва да се търпи такова отношение?! Всяка кралица на красотата освен престижа на короната е длъжна да брани и определени благотворителни каузи. Подигравката с децата на Сомалия е повече от гавра с класическата „мисия на красавиците” – световен мир и закрила на децата по света.
  Славена само преди броени дни спечели куп почитатели, когато пред Венета говореше с умиление за ученическата си любов, минималните кубици силикон и лъскаше имиджа си на „работещо момиче”. Скандалната водеща с чувство за хумор подхвърли: „Ама ти си една от най-глупавите миски, които познавам!”.

Добавете коментар