Алена предрича „кървави“ избори през 2015 година

Алена предрича „кървави“ избори през 2015 година
5 (100%) 1 vote

Алена направи политическа прогноза за предстоящата 2015 година

Алена направи политическа прогноза за 2015 година. Астроложката даде интервю за вестник „Труд“, в което заяви, че ни очаква една динамична година в политически аспект. През 2015 годна най-силно ще бъде кармичното влияние на Сатурн и именно то ще стане причината политиците, които са се самозабравили, да загубят постовете си.

Алена е категорична, че това ще бъде наказанието за всеки политик, който не е изпълнявал съвестно задълженията си. Случващото ще се дължи на влиянието на Сатурн, който е планетата на наказанието и ограничението.

Според Алена, управляващите в момента имат големи шансове да се представят добре на политическата сцена и да стабилизират икономиката на страната ни.

Алена

Алена направи политическа прогноза за 2015 година

Тя призова политиците да се отнасят отговорно към обещанията, които дават. Тези от тях, при които ще надделее желанието за власт, ще бъдат наказани от Сатурн през следващата година ще загубят желаните постове.

Алена предсказа и трудни избори през 2015 година, които определи като „кървави“. Тя заяви, че битката на местните избори, които престоят, ще бъде ожесточена, но този път на политиците няма да им бъде лесно да излъжат народа.

Въпреки това водещи на предстоящия вот ще бъдат непочтените действия. Алена направи прогноза и за предстоящите президентски избори. Тя заяви, че е почти убедена, че следващият президент също ще бъде от ГЕРБ. Астроложката допълни, че това ще случи само при положение, че сегашното правителство не допуска сериозни грешки. Според нея, най-вероятно следващият държавен глава ще бъде Бойко Борисов. Алена подчерта, че не се наема да направи категорична прогноза за името на следващия президент, но е почти сигурна, че той ще бъде настоящият премиер.

Астроложката предсказа и много раздели през 2015 годна. Този неблагоприятен аспект се дължи на ретроградния Меркурий във Везни за периода 19 септември – 10 октомври, който ще стане причина за показни изневери и разпадане на много връзки, пише БЛИЦ.


 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар