Звездните майки Николета Лозанова и Мария са по-слаби, отпреди да заченат

Плеймейтката Николета Лозанова и фолкминьончето Мара Отварачката разбиха мнението, че след като родят, жените развалят фигурата си – пише „България днес”. Родните мъжемелачки успяват да докажат обратното и демонстрират по-слаби и стегнати форми като майки – отбелязва изданието. На първите места в класацията за най-желани милфове (от англ. – майка, с която бих си легнал), се нареждат плеймейтката Николета Лозанова и фолкаджийката Мария, по-известна като Мара Отварачката – установила проверка на изданието. Факт е, че преди да родят, звездите на родния шоубизнес правеха всичко възможно, за да изглеждат по-слаби, но успяха да постигнат желания успех в тази насока едва месеци след като родиха дъщерите си – Никол и Марая.

[caption id="attachment_432897" align="alignleft" width="300"]Николета и Мария - най-харесвани жени майки Николета и Мария - най-харесвани жени майки[/caption]

„Има обяснение за това, колкото и странно да звучи. Истината е, че известно време след раждането хормоните на майката са в такива нива, че ако тя реши да спортува и да спазва строга диета, наистина може да постигне по-добри резултати с тялото си, отколкото преди да е била бременна” – твърдят пред изданието експерти, които дават за пример и скандалните случаи на нарочно забременяване на спортистки преди състезания, за да постигнат по-добри резултати. С хормоналните предимства след раждането явно са запознати и други дами от ВИП средите. Освен Николета Лозанова и Мария, изгората на Ники Михайлов – Алисия, също демонстрира тяло, на което всяко 20-годишно момиче може да завиди, след появата на Валери Божинов-младши. В класацията за желани майки е и фолкпевицата Кали. Макар и след тъжния край на бременността на Черната Златка, тя не изгуби много време и след спонтанния аборт бързо влезе във форма – допълва изданието. Това й отне само 2 месеца. „Пита се тогава къде е детето на Преслава, защото тя толкова се стопи, че трябва да е родила поне 2 пъти тайно” – шегуват се потребители в интернет пространството.