Елена Кучкова побесня след като чу думите на Христо Сираков!

Елена Кучкова разби на пух и прах мераците на бизнесмена Ицо Стоте манекенки. Тя го обвини, че той си прави пиар на неин гръб, тъй като тя в момента е вървежна. Припомняме, че милионерът се похвали в предаването на Николета Лозанова „Папараци”, че двамата с плеймейтката са мачкали чаршафите и заради това тя е се е накичила с първата награда.

Елена Кучкова обаче категорично отрече това да се е случило. Тя каза в отговор на казаното от Христо Сираков, че двамата са били в общи компании у нас и в чужбина, засичали са се на светски партита, но дотук. Никога са нямали по-близки отношения, камо ли да са били интимни. Тя заяви още, че й е омръзнало да си правят на неин гръб пиар комплексирани люде.

[caption id="attachment_432836" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова публично бълва огън и жупел срещу Христо Сираков[/caption]

Високомерно, участничката в последния сезон на ВИП Брадър заяви, че е станала плеймейт №1 заради качествата, които според нея очевидно има.

Елена Кучкова изтъкна още, че ако нещо дължи на някого, това е на мъжа, който до момента е до нея. Припомняме, че плеймейтката се похвали, докато беше в къщата на ВИР Брадър, че има до себе си мъж, който я обожава и трепери за нея. Тя го обрисува като политик, който обаче не бил директно в политиката. Имаше доста предположения кой е мъжът до изкусителната блондинка. Спрягаше се името на Ангел Джамбазки от ГЕРБ, който дори даде пресконференция ,за да заяви, че не само не е гадже на Елена Кучкова, но не я познава и лично.

После в публичното пространство тръгна клюката, че Николай Бареков е човекът до Кучкова. Оказа се, че и той не е. Папараците на Николета Лозанова успяха да щракнат мъжа до манекенката. Това е Любомир Ников, шеф на столичната централа на ДПС. Преди това той е бил директор на общинската фирма „Озеленяване”. По време на неговото „царуване” там мистериозно се изпаряват повече от половин милион лева.

След този скандал съпругата му, която е прокурор, се изнася от него и двамата живеят разделени, но без официален развод. Елена Кучкова, след като се разбра кой е богатия й любовник не престава да се хвали, че той й дава хилядарка на ден, която тя троши само за свои глезотии.