Крисия стана жертва на измамници във Фейсбук, семейството й се заема със сигурността й в мрежата!

Крисия буквално е взривена от недоброжелатели в социалната мрежа. Талантливото дете от Разград има създадени от други, неизвестни за нея хора четири фалшиви профила във Фейсбук. Там се пише и се води кореспонденция уж от нейно име с потенциалните й фенове. Тя не ги познава, но те си комуникират от нейно име и дискутират въпроси относно бъдещите й планове и изяви на сцената. Това сподели самата англелогласна певица пред зрителите на Би Ти Ви и призна, че е много объркана.

[caption id="attachment_432712" align="alignright" width="300"]Крисия Сладката Крисия е тъжна от измамите с името й[/caption]

Крисия разказа за още неприятни ситуации. Нейни приятелки са я взели вече за доста високомерна, защото не отговаря на съобщенията й в социалната мрежа. Те я питали за различни снимки и клипчета, които си качвали на страниците си, но тя не отговаряла, не ги коментирала и не ги харесвала. Причината разбира се са във фалшивите профили, които са създали от нейно име.

Звездата от детската Евровизия в Малта е подложена на непрекъснати нападки от тези, които завиждат на нейните постижения. Това не е първото гадно нещо, което е сторено на известните деца. Припомняме, че в предишния сезон на Х фактор на един от участниците, рапъра Атанас му бяха изтипосвали некролог в социалната мрежа. В този случай шегите преминават в границата на разумното и често се превръщат в грозни и дебелашки.

Затова по-голямата сестра на Крисия, Тифани е решила да поеме контрола над страницата й във Фейсбук. Тя е заявила, че повече няма да допусне да се разпространяват фалшиви профили за известната й сестра и ще наложи контрол над това.

Крисия сподели още, че има доста натоварен график около коледно-новогодишните празници. Тя има участия както в родния си град, така и в някои други градове на страната-. Освен на частни партита, талантливото 10-годишно дете е поканена да пее и на площада в Разград в новогодишната нощ.