Радина Червенова слага в малкия си джоб с визия голяма част от младите си колежкиРадина Червенова е в повече от перфектна форма

Радина Червенова е повече от зашеметяваща! Никой, който не е наясно с възрастта на новинарката, не може да каже, че тя е на цели 56 години! Едно от най-емблематичните лица на БНТ буквално разбива всички с визията си и слага в малкия си джоб голяма част от доста по-младите си колежки.

[caption id="attachment_432668" align="alignright" width="300"]Радина Червенова Радина Червенова[/caption]

Освен с лице, Радина Червенова може да се похвали и с перфектна фигура на тийнейджърка. Въпреки факта, че е родила три деца. Съпругата на Коко Каменаров с охота разкрива тайната на съвършения си външен вид. Новинарката е категорична, че никога не си е правила каквито и да е пластични операции и хирургични интервенции, тъй като е твърдо против тях.

По думите й, Радина Червенова постига перфектния си вид единствено и само с... много работа! Известната открай време като работохоличка звезда не крие, че е постоянно в движение, тъй като не може да си представи да стои на едно място и да не прави нищо.

Зад гърба й колежките й обаче упорито шушукат, че новинарката постоянно тъпче лицето си с ботокс, за да го запази гладко и без нито една бръчица по него.

Както знаете, Радина Червенова от години има връзка с колегата си Коко Каменаров. За празниците двамата дори планират да съберат у дома всички деца от многобройната си фамилия. Новинарите имат едно общо дете - 15-годишната Анастасия.

От първия си брак с Камелия Станчева Коко има дъщеря София на 19 години, а самата Радина има две деца от предишната си връзка - Деси и Влади, научиха от hotarena.net.