Сергей Станишев наруши мълчанието си, поиска от всички да забравят лошото и злобатаСергей Станишев поиска прошка за грешките си

Сергей Станишев изненадващо наруши мълчанието си. Бившият лидер на БСП се обърна към целия български народ с разтърсващо послание по случай Коледните празници.

[caption id="attachment_432534" align="alignleft" width="300"]Сергей Станишев Сергей Станишев[/caption]

Настоящият евродепутат използва личния си профил във Фейсбук, за да се обърне към всички и да разкрие мислите и чувствата си след изминалата трудна за него и партията му година.

Чрез посланието си Сергей Станишев поиска прошка за допуснатите от него грешки и не скри, че изминалите почти 365 дена са бил доста трудни за него най-вече в политически аспект.

"Взех доста трудни решения през изминалите месеци", не крие бившият червен лидер. Въпреки, че се отказа от лидерството си на социалистическата партия, бившият министър-председател е категоричен, че продължава да се интересува от случващото се в редиците на столетницата.

"БСП продължава да е моя кауза", категоричен е Сергей Станишев, допълвайки, че подкрепя настоящото ръководство на партията, а също и местните структури и лидери в страната, предават от Агенция ПИК.

Станишев не крие, че се надява червените да излязат като победители в предстоящите местни избори, които са решаващи. Освен, че поиска прошка за грешките си, евродепутатът призова хората да забравят лошото и злобата и да се абстрахират от политическите си пристрастия.

"Боли ме, когато ми се налага да слушам за междуличностни разпри и упреци към БСП", не крие бившият премиер, който призова всички социалисти да се обединят, за да успеят да минат заедно през предизвикателствата.

За Коледа Сергей Станишев си пожела да има повече мир по земята и разбирателство между хората.