Скандалната Калина Паскалева е заможна реститутка

Калина Паскалева освен изкусителка, писателка и журналистка, се оказа заможна реститутка – разкрива „Уикенд”. Атрактивната дама притежава няколко апетитни имота в родния си Пловдив, а от някои от тях всеки месец прибира тлъста рента – информират съгражданите й от Града под тепетата. 28-годишната Калина Паскалева от малка се пъчи като модна икона, но като такава се затвърди по време на снимките на риалитито „Островът на изкушенията”. Пловдивчанката шашна екипа на шоуто с огромния си багаж – 30 тоалета, всички на известни европейски марки, 10 чифта слънчеви очила, 12 колана, 15 комплекта бански костюми. И това бе само малка част от гардероба на пловдивчанката – отбелязва изданието.

[caption id="attachment_432509" align="alignleft" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева живяла в охолство[/caption]

Като малка Калина Паскалева била глезено и презадоволено дете. Майка й, известна пловдивска адвокатка, угаждала за всичко на щерка си, независимо колко ще й струва поредният каприз. Съществена роля писателката да се изживее като бохемка обаче изиграли баба й и дядо й. По време на реституцията възрастните хора получили обратно отчуждените от държавата свои земи край Марица. Бабата на момичето като една наистина мъдра жена приписала някои от най-апетитните имоти на своята внучка. „Не е лъжа, точно така е! Имам собствени земи, благодарение на които си позволявам да живея в охолство” – признава Калина Паскалева. „Още бях девствена, когато в Пловдив за мен вече вървеше клюката, че съм момиче на Георги Илиев. Носят се слухове, че той е отнел девствеността ми, но истината е друга. Девствеността си загубих на 17 години. Той се казваше Мартин и отдавна вече не е между живите” – разказва Калина Паскалева. Тя признава, че въпросният младеж бил наркодилър и често я пребивал от ревност. Дамата разкрива, че Мартин загинал при една автомобилна катастрофа. „Когато ми се обадиха за смъртта му, бях в същото заведение, в което година по-рано ме беше пребил” – спомня си скандалната дама.