Измамата на Мис България Симона Евгениева е разкрита - тя има силикон, което не трябваше да е позволено в конкурса!

Новата Мис България 2014 също е тунингована. Симона Евгениева от Монтана има по триста и четиридесет и пет кубически сантиметра силикон в "балкона" си. Тя не е естествена. Победителката в конкурса за красота призна, че е прибегнала до хирургическата манипулация заради собственото си самочувствие.

Тя не се одобрявала визуално без изкуствените импланти и решила по този начин да си ги направи. Според нея никой не може да познае разликите, но така тя се чувства с по-голямо самочувствие и увереност в собствените си сили и възможности.

[caption id="attachment_432498" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева Симона Евгениева не спазила уговорката за конкурса да е без тунинг[/caption]

Бащата на най-красивата българка се занимава с производството на части за тръби за ВиК инсталации. Майката на момичето е от дълги години по чужбина. Тя заминава през 2008 година, когато тя и сестра й близначка са по на единадесет години, за да ги издържа в Италия. Момичетата останали на грижите на баща си и на баба си.

В южната страна родителката на Симона и нейната сестра се грижи за възрастни хора, за да подпомогне на семейния бюджет и да бъдат отгледани момичетата. Симона обаче признава, че от малка си търси работа, за да не е в тежест на родителите си. Първо била барманка, после правила катми и палачинки, и накрая станала сервитьорка. При последната си професия признала, че се труди на родителите си, защото и била вече голяма за работа.

С първата си заплата тя си направила татуировка на дясната си ръка. На нея пише на английски език „Вярвам в себе си!”, девиз, който красавицата следва в житейския си път

Симона Евгениева се занимава не само с мода. Тя развива и собствен малък бизнес. Заедно с приятел тя спечелила финансиране по европейски програми за отглеждане на животни. С парите те закупили овце и телета. Малката ферма чаровницата отглежда в село Габровница, където живее нейната баба Дафинка. Там момичето ще кара и коледните празници.

Тя заявява с тъга, че майка й няма да бъде с тях на най-светлия християнски празник. Родителката е заминала за Италия два дни преди да стартира конкурса за красота. Майка й така и не успяла да бъде на коронясването на дъщеря си с приза Мис България 2014.