Кубрат Пулев получи уникален подарък за празниците!

Националният ни шампион по бокс Кубрат Пулев получи неочакван дар преди Коледа. Боксьорът, който падна в петия рунд от украинеца Владимир Кличко все пак не е никак валат, въпреки загубата си на ринга. Той не успя да се накичи със световната титла по силовия спорт, но получи неочакван подарък от братята олигарси Динко и Йордан Диневе.

Те му връчили ключа на четиристаен апартамент на Свети Влас, обзаведен по най-новите тенденции в модата и дизайна на интериора. Той се намира в един от многобройните комплекси от затворен тип в селищата на богаташите.

[caption id="attachment_432493" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев с невероятен подарък за Коледа[/caption]

Не е тайна, че двамата милионери са луди на тема силови спортове. Те за спонсорите на състезанията по бойни изкуства. Бизнесмените възстановиха със собствени средства амфитеатър в своите имения, като я превърнаха в арена за ММА битки.

Хотелиерите посетили мача на Кубрат Пулев в Хамбург. Строителните предприемачи пристигнали на събитието в залата на германския град няколко часа преди мача на века. Двамата олигарси и техните придружители от северното Черноморие заели ВИП-ложи, като само едно от местата там струва хиляда евро.

Решението на братята Динко и Йордан Диневи не е изненада. След мача, когато Кобрата получи контузи, те поискали да го вземат с чартърния си самолет. Двамата пристигнали на срещата между двамата спортисти със специално нает чартърен полет, но от екипа му не позволили. Припомняме, че след мача Кобрата получи рани от ударите на Кличко и затова беше приет в болница.

Имаше съмнение за счупен нос и счупена скула, както и за сътресение на мозъка. Но след като бе прегледан, Кубрат Пулев не остана дълго на лечение, а пожела да бъде транспортиран до родината си.

От мача с Владимир Кличко Кубрат Пулев получи милион и триста хиляди долара премия за битката за световнат купа по бокс в тежка категория.

Кобрата все още не е видял с очите си неочаквания подарък от братята милионери. Той е обещал това да стори след новогодишните празници. До тогава той и любимата му поп фолк дивата Андреа ще обикалят из страната и в екзотични дестинации в чужбина.