Тодор Славков ще бъде съден и то от собствения си братовчедТодор Славков притеснява роднините си заради пиянството си

Тодор Славков ще бъде изправен пред съда. Победителят в последния сезон на Биг Брадър Ол Старс ще бъде съден у то не от кого да е, а от собствения си братовчед и адаш Тодор Живков-внук. Който от години живее в САЩ. Причина за спора между двамата се оказва нещо съвсем прозаично - имоти.

[caption id="attachment_432375" align="alignleft" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков[/caption]

Синът на Владимир Живков и Маруся Мирчевска вече е разговарял с виден столичен адвокат, който да представлява интересите му. Живков-внук се притеснява най-вече от пристрастеността на братовчед си към чашката. Според Тед Влад, както е известен Тодор Живков-внук в САЩ, има сериозна опасност Тодор Славков да деградира съвсем и да разпродаде за мизерни пари имотите на фамилията.

Точно заради това Маруся премислила решението си да няма никакви претенции към наследството на бившия първи. Бошият й съпруг Владимир също бил съгласен с нея. Още повече, че финансовото състояние на Маруся и сина й - Тодор-младши, които от години живеят зад Океана, не е никак розово.

Живков-внук се препитава като професионален играч на покер. С всяка изминала година обаче постиженията и съответно приходите му намаляват все по-драстично. Само за 2014 година Тед е спечелил 11 хиляди долара - сума, която е смешна за американските стандарти и крайно недостатъчно за живеене в страната на неограничените възможности.

Братовчедът на Тодор Славков е роден точно на 10 ноември, но 1979 година и съвсем естествено, е кръстен на дядо си. До 1982 година той живее заедно с майка си Маруся и баща си Владимир Живков, припомнят от Vsekiden.com. След развода им, детето е взето от майката и отгледано от гувернантки при дядо си.