Ето коя е и какво не знаем за Мис България 2014 Симона Евгениева!

С короната на Мис България 2014 се накичи Симона Евгениева. 19-годишната победителка от Монтана грабна наградата в съревнование с петнадесет претендетки за престижната титла.

Най-красивата българка е напориста и амбициозна. Момичето следва „Агробизнес и развитие на регионите”. Хубавата монтанка освен красота има и самочувствие, но трябва да притежава и железни нерви. За това съветва претендентките на короната и бившата Мис България Антония Петрова, добила широка популярност и с прозвището Тоца Крокодила. Заради съмнението да продажност на вота и победата.

[caption id="attachment_432252" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева Победата на Симона Евгениева породи разностранни мнения у българите[/caption]

19-годишната брюнетка не е непозната за публиката. Миналата година активните потребители на нета я изстреляха на първо място в надпреварата „Мис Туризъм Интернейшънъл” в курорта Куала Лумпур. Тя си заработва джобните вече три години в модна агенция. Чар, детски ентусиазъм и широка усмивка са оръжията, с които срази публика и жури 19-годишната брюнетка.

Но непрекъснатото следене на камерите и надничането в личното й пространство породи съмнения за истинността на избора, не спират да тръбят жълтите издания. Все пак 19-годишната чаровница, новата ни Мис България не е световно неизвестна. Короната й бе връчена от миналогодишната призьорка, хубавицата Нанси Карабойчева. 19-годишната софиянка Дани Димитрова и 22-годишната Мария Цветанова от Костинброд са избрани за нейни подгласници.

Шефката на модна агенция „Висаж” Евгения Калканджиева и колежката й от модна агенция "Интерсаунд" оценяваха участничките не само по красота, но и по интелект, чар и харизма. В журито участваше и светския лъв Евгени Минчев.