Поп фолк дивата Мария успяла да се наложи над бъдещия си съпруг Християн Гущеров!

Мария, по-позната като Мара Отварачката е надвила над сто килограмовия си приятел. Защото Християн Гущеров кандисал двамата да се бракосъчетаят в сърцето на столицата, а не в чужбина. Въпреки желанието на свекъра й, на който тя наскоро стана кума, сина й да мине под венчило в по-тесен кръг, но във Виена, Мара била непреклонна. И постигнала своето с женските си трикове.

Мария и Християн Гущеров ще се бракосъчетаят в ресторант хотел „София”. Менюто ще бъде повече от царско . Семейството е отрекло традиционните пържоли и „селски манджи”, а е заложило на екстравагантни глезотии. Сватбената церемония дори обещава да е по-блестяща от тази на наследниците на короната във Великобритания.

[caption id="attachment_432242" align="alignright" width="300"]Мария Поредните капризи на Мария подлудиха бъдещия й свекър Добромир Гущеров[/caption]

Мария и Християн Гущеров ще гощават гостите си с ястия за богоизбрани, като пет степенно гурме. Гостите им, което трябва да изпратят заявката си за участие в сватбата им, трябва да са го сторил до 20-ти този месец. Гостите им, предимно от родния град на Мара Отварачката – Стара Загора ще бъдат гощавани с рагу от омар и лингуини за скромните 79 лева и 65 лева порцията за отбрано американско говеждо.

Ценители ще се облажат с още едно невероятно меню- сърнешко във формата на медальон, със сос от боровинки. Тъй като повечето от гостите на сватбата на Мара и Християн се очаква да са от друг град, предвидена е и стая за нощувка в тузарския хотел. Най-евтината е за сто евро. От хотела като бонус ще има професионален декоратор, който ще облече всяко парче дърво или метал в бели сатенени „одежди”.

Бонус и реверанс към младоженците е и кралския апартамент в луксозния хотел. В нея голямата извенада ще са уникална торта и пенливо шампанско.

Клюкарите мълчат за цената та питиетата, вината и другите екстравагантни питиета, които ще се леят в неограничено количество. Само цената на една от марковите бутилки вина ще гони цената от седемстотин-осемстотин лева бутилката, споменават близки до звездната двойка. Гощавка като тази гостите и роднините от Стара Загора едва ли някога са имали и тя обещава дълго да се помни, да се говори за нея като недостижимо събитие.