Крум Савов не крие, че е държал половинката му да се пробва в телевизиятаКрум Савов все по-често мисли за трето дете

Крум Савов призна, че той е помогнал на съпругата си Мая да стане водеща. Спортният репортер не крие, че именно той е натиснал половинката си да се пробва с кариера в телевизията. Самата Мая имала доста резерви, но в крайна сметка послушала съвета на съпруга си. Който се оказал и най-голямата й подкрепа в новото поприще.

[caption id="attachment_432233" align="alignleft" width="300"]Крум Савов със семейството си Крум Савов със семейството си[/caption]

Нещо повече, именно Крум Савов не спирал да настоява Мая да поема колкото се може повече ангажименти, без да се притеснява, че по едно време тя беше станала доста по-популярна от него. И съответно и изкарваше повече пари. Като човекът с повече опит пред камерата, Крум Савов научил половинката си как да се държи пред камерите и как да крие притеснението си от зрителите.

С течение на времето журналистът се превърнал в най-големия критик на половинката си, тъй като държал от нея да бъде перфектна в ефира. Самата Мая с готовност се вслушвала във всеки един негов съвет, научиха от Агенция ПИК.

Журналистът не крие, че след десет години брак двамата с половинката му са все така влюбени и отдадени един на друг, макар да нямат много свободно време, което да прекарват заедно. И дори планират да си направят още едно дете. "Идеята никак не ни е чужда", признава с усмивка репортерът.

Припомняме ви, че двойката вече има две деца - близнаците Крум и Катрин, които от тази есен са първокласници в Италианския лицей в Горна Баня.