Симона Евгениева е люта чалгарка

След като 19-годишната Симона Евгениева от Костинброд се окичи с короната „Мис България”, интересът към личния й живот се увеличи лавинообразно.

Оказва се, че Симона Евгениева е люта почитателка на лекия музикален жанр – чалгата. Именно под звуците на тези ритми новата миска отпразнува титлата си. Симона Евгениева е студентка във втори курс и е една от малкото, заложили на селското стопанство (агробизнес). Очевидци разкриват, че отпразнувала победата си на конкурса в едно от фолк заведенията, намиращи се в центъра на София.

[caption id="attachment_432221" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева е люта чалгарка Симона Евгениева е люта чалгарка[/caption]

Тя оставила присъстващите в заведението без ума и дума с невероятните чупки, в които извивала тялото под звуците на люта чалга, както и вещото познаване на всички текстове на песните от жанра, които звучали. Репортер на Информационна агенция „ПИК” разкрива, че съдейки по това, което е видял с очите си, Симона Евгениева в никакъв случай не може да бъде определена като свенлива девойка. Цяла нощ тя вила кръшно тяло под палките на барабаниста и танцувала с охота с всички представители на силния пол в чалготеката. Очевидно фактът, че има сериозен приятел (поне според твърденията й), не й пречи да флиртува с всички останали.

Симона Евгениева придоби известност още през 2013 година, след като успя да събере най-много гласове в мрежата за конкурса "Miss Tourism International" в Куала Лумпур. Тя е и лице на модна агенция „X Model Group". Първия си букет новата Мис България получи от посланика на Турция в България - Сюлейман Гьокче. Александра Цветкова, чието име бе спрягано като евентуална победителка дори не успя да се класира в тройката. Втора подгласничка на Симона Евгениева стана Дани Димитрова от София, а първа подгласничка на миската е Мария Цветанова, която й е съгражданка, пише vsekiden.com.

Напоследък все по-голяма част от зрителите споделят, че са крайно разочаровани от победителите на риалити формати и конкурсите за красота и все по-често остават с впечатлението, че всичко е предварително нагласено.