Наталия Кобилкина приема пациенти от 16-годишна, ако се вярва на думите йНаталия Кобилкина дори няма легитимна диплома на сексолог

Наталия Кобилкина лъже най-нагло клиентите си, за да ги убеди, че е най-добрата в попрището, което си е избрала. Сексоложката е готова на всичко, за да елиминира конкуренцията, дори и да преиначава фактите, само и само да се изкара специалист. Нещо, което също е доста спорно.

[caption id="attachment_432167" align="alignleft" width="300"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина[/caption]

Но да започнем поред. Преди няколко дена Наталия Кобилкина се изцепи, че работи като психолог от 14 години, през които е приела хиляди пациенти, нуждаещи се от съвет в отношенията си с близките. На пръв поглед, съвсем нормална информация.

Само дето рускинята е родена през 1984 година. Което, по прости сметки, означава, че е започнала да приема клиенти още на 16 години. Когато надали изобщо е знаела какво е психология. И това далеч не е всичко. Оправната госпожа се фука, че е завършила висшето си образование в Института по управление, бизнес и право в Ростов на Дон, където е специализирала именно психология.

Това се е случило през 2005 година, т.е. едва преди 9 години. Което сериозно се разминава с твърдението й за 14-годишна практика. Да не говорим, че въпросният Институт получава акредитация за ВУЗ едва през 2011 година - шест години, след като тя го е завършила.Което пък поставя под сериозно съмнение и доколко е легитимна дипломата й, научиха от Hotarena.net.

Да не говорим, че дори да е легитимна, университетът обучава единствено до степен бакалавър, а в България, за да практикуваш като психолог трябва да притежаваш магистърска степен по специалността, което означава още поне две години обучение. Всичко това съвсем естествено дразни колегите на Наталия Кобилкина, които разкриват, че на семинарите, за които взема луди пари, тя просто преразказва информация от книги, купени от книжарницата.

"Купува си книги на съответната тематика, чете ги, а после се прави, че е стигнала сама до изводите, прочетени в тях", бесни са специалистите.