Жени Калканджиева отказва на Тачо да вижда сина им

Жени Калканджиева отново изпадна в немилост.

Шавливият съпруг почти не пропуска вечер да вилнее из столичните нощни клубове. При един от запоите Тачо е бил забелязан да заменя Жени Калканджиева с доста апетитна блондинка. Мълвата носи, че половинката на миската се появил в целия си пиянски блясък на партито по повод рождения ден на едно от най-елитните нощни заведения в София.

[caption id="attachment_432139" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева отказва на Тачо да вижда сина им Жени Калканджиева отказва на Тачо да вижда сина им[/caption]

Вместо Жени Калканджиева до Тачо стояла симпатичната руса дама, от която не се отделил цяла вечер. Родителските грижи за сина на семейството, което непрекъснато е разривано от скандали отново легнали изцяло на крехките плещи на шестата по красота в света. Неверникът отново се е отдал на лентяйство и при все че не изкарва и пукнат лев, той не спира да вилнее из баровете. Редовен съмишленик в нощните похождения на Тачо е бившият съквартирант Иво Аръков.

Двамата се сдушиха по време на участието си в риалитито ВИП Брадър и оттогава са неразделни. Разликата помежду им обаче е огромна – докато Иво Аръков е напълно свободен, Стефан Манов-Тачо е глава на семейство, макар и да не го осъзнава. От обкръжението на Жени Калканджиева разкриват, че след участието на семейството в шоуто, бракът им се разпаднал тотално. Двамата все още са заедно само по документи, но реално всеки от тях води отделен живот, пише pik.bg като цитира информация на „България Днес”.

Мълвата носи, че непрестанните изцепки на Тачо са принудили Жени Калканджиева да сложи окончателно край на взаимоотношенията си с Тачо. Вече мина повече от месец от финала на ВИП Брадър, а двамата продължават да живеят разделени. Миската категорично отказвала да приеме половинката си обратно в семейното ложе, а напоследък все по-често му отказвала да вижда и сина им. Тя е изключително разочарована от безотговорното поведение на човека, който би трябвало да е глава на семейството.