Кубрат Пулев и Андреа направиха невероятен подарък за децата сирачета!

Националният ни шампион по бокс Кубрат Пулев и неговата любима поп фолк певицата Андреа зарадваха децата в неравностойно положение с подаръци. На дом „Олга Стоянова” звездната двойка подари два телевизора и пералня, а една от най-вървежните певици на „Пайнер” донесе куп лакомства за малчуганите.

Кобрата получи и невероятен дар при посещението си в дома. Това е икона, изработена от талантливо дете от дома и осветена специално за боксьора. Двама младежи от дома помолиха Кубрат Пулев да даде автограф на боксовите ръкавици, които първите два дни са им донесени от Благия старец. На подаръка на Дядо Коледа Кобрата се подписа, а те му заявиха желанието, че искат да станат като него и да побеждават.

[caption id="attachment_432113" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев и Андреа зарадваха сирачета[/caption]

След това Кубрат и поп фолк дивата наградиха най-добрите спортисти за годината в Дупница. Там националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев беше специален гост на церемонията.

Първи в златната десетка на 2014 бе Любомир Васев. Той грабна първа награда като състезател по мотокрfс за Източна Европа. Мартин Божилов е втория в листата, състезател по волейбол. Трети спортист в Дупница е Теодор Георгиев, състезател по туеклондо. Той е и най-известен в страната като спортист.

Припомняме, че преди дни Кобрата и Андреа се завърнаха от предколедна ваканция в Рим. След като не спечели мача срещу украинеца Владимир Кличко, Кобрата се отдаде на заслужен релакс. Двамата с поп фолк дивата са заедно от осем години и преди мача на годината той обеща да я направи своя законна половинка още там, на ринга, ако спечели. Но Кобрата не стана световен шампион по бокс и това не се случи. Въпреки това обаче Кубрат Пулев е предложил брак на половинката си и двамата вече работели за наследник.