Слави Трифонов и Маги Халваджиян не са си продумали от 7 години

Шоуменът Слави Трифонов, а не Маги Халваджиян ще продуцира новия сезон на „България търси талант” – стана ясно от гостуването на главния изпълнителен директор на Би Ти Ви Павел Станчев в „Шоуто на Слави”. „Различното на шоуто този път е, че ще го правим ние” – похвали се със задоволство Слави Трифонов, след което се обърна закачливо към зрителите и ги подкани да се запишат за участие. Дългия се амбицирал да реализира най-успешното издание досега и за целта вече е обмислил няколко стратегически хода за висок рейтинг – пише „Уикенд”. Слави Трифонов смятал да бъде в журито на шоуто, а за водещи да сложи двамата любимци на зрителите в актьорската вечер на вечерното шоу – Краси Радков и Виктор Калев – отбелязва изданието.

[caption id="attachment_432075" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов и Маги не си говорят от цели 7 години Слави Трифонов и Маги не си говорят от цели 7 години[/caption]

От няколко години тлее тиха вражда между двамата мастити продуценти – Слави Трифонов и Маги Халваджиян. Драмата между тях започна, след като „Шоуто на Слави” стана обект на подигравки в „Господари на ефира”. Въпреки че Дългия забрани на арменеца да излъчва кадри от неговото предаване, гаврите не спряха. Двамата се хванаха за гушите и в борбата за детския музикален конкурс „Големите надежди”. Шоуменът бил убеден, че Маги Халваджиян е откраднал неговата идея да открива млади таланти, тъй като форматът му за нула време се превърна в тотален тв хит благодарение на ангелските гласове на Крисия и Симона, по които публиката пощуря. „Слави Трифонов да прави каквото си иска. Не му говоря от 7 години” – лаконичен по темата е арменецът. Две поредни години именно той правеше „България търси талант” – шоу, което сега Дългия му отмъкна под носа – коментира изданието. Дали ще гледаме по-добро издание обаче, предстои да разберем. Все още в продуцентската война сега не са се включили други двама „корифеи” в този бизнес – продуцентите Иван и Андрей.