Любомир Ников е имал цял куп завоевания преди плеймейтката

Любомир Ников си е спечелил славата на виден плейбой заради аферите си

Любомир Ников е разбил не едно и две сърца. Оказа се, че политикът на Елена Кучкова има имидж на плейбой сред столичните красавици. Шефът на столичното ДПС има завидна бройка завоевания в списъка си преди плеймейтката. Сред най-известните е репортерката на някогашното модно шоу "Огледала" Гери.

Двамата имали връзка по времето, по което брюнетката се изявяваше и на телевизионния екран. Отношенията им продължили около година, като Гери се влюбила до полуда в Любомир Ников, разказват нейни близки. Дотолкова, че започнала да мечтае за брак и деца с политика. Той обаче нямал такива намерения.

По времето на връзката си с репортерката настоящата половинка на Елена Кучкова нямал желание да се обвързва по-сериозно и това в крайна сметка довело до раздялата му с Гери. Която дълго време не успявала да го преживее, научиха от Hotarena.net.

Изглежда сега ситуацията е коренно различна и Любомир Ников няма нищо против да се обвърже сериозно с плеймейтката, с която дори живеят заедно. Любопитното е, че шефът на софийското ДПС е разделен със съпругата си още от 1996 година, но двамата се разведоха едва наскоро.

От раздялата им насам той периодично си хващал млади гаджета, издават запознати, но единствено отношенията му с Кучкова се задълбочили толкова много. Само дето депутатът е доста по-възрастен, отколкото го изкарваше тя пред медиите.

Любомир Ников гони 50-те, докато Ели беше категорична, че гаджето й е младо. "Очевидно за нея двойно по-голям не е чак толкова възрастен", смеят се форумци.