Катето Евро заби манекен, доста по-млад от неяКатето Евро си хвана любовник, който е на годините на сина й

Катето Евро изобщо не си губи времето. Актрисата забрави скръбта по починалия си съпруг и набързо се уреди с любовник. Който на всичкото отгоре е на възрастта на сина й Сашо Кадиев, цъкат с език в гилдията.

[caption id="attachment_432067" align="alignleft" width="300"]Катето Евро и Мартин на финала на Биг Брадър Катето Евро и Мартин на финала на Биг Брадър[/caption]

Оказа се, че актрисата, която завърши втора в Биг Брадър Ол Старс се е обзавела с младо гадже, което на всичкото отгоре е и манекен. 58-годишната звезда въобще не се трогва от разликата в годините и вече над половин година поддържа интимни отношения с младежа, научиха от Vsekiden.com.

Въпросният манекен се казва Мартин и се подвизава в компанията на Жени Калканджиева Визаж, но не е сред най-оборотните модели, разказват запознати. За сметка на това обаче му се носи славата на мъж, който умишлено търси контакти с по-възрастни жени заради лично облага.

Господинът, който е малко над 30-годишен вече е имал няколко завоевания на възрастта на Катето Евро. Може би точно заради това актрисата много държи връзката им да остане пълна тайна, за да не й се подиграват в гилдията, че е просто поредната му бройка.

Нещо повече, звездата от "Оркестър без име" твърди, че изобщо не се познава със спрягания за неин любовник манекен. Любопитно защо обаче двамата бяха заедно след финала на Биг Брадър като дори се снимаха прегърнати, подхилкват се фенове.

"Виж ти, така ли се прегръщат непознатите хора", коментират онлайн потребителите увлечението на актрисата.