Катето Евро не се сърди на певицата за поведението й, понеже е наясно, че не е съвсем в ред в главатаКатето Евро е недоволна, че е загубила голямата награда при това заради Тодор Славков

Катето Евро продължава да не крие неприязънта, която изпитва към Петя Буюклиева. Както знаете, двете влязоха в жестока разправия по време на пребиваването им в Биг Брадър Ол Старс след като певицата успя да издразни всички съквартиранти с поведението си, а актрисата не й остана длъжна и я постави на място.

[caption id="attachment_431968" align="alignleft" width="300"]Катето Евро Катето Евро[/caption]

След края на предаването Катето Евро не промени отношението си към изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена". В интервю за vsekiden.com актрисата заявява, че певицата определено не е наред с главата. "Няма какво да й се сърдя, виждам я, че просто не е в ред", категорична е бъдещата баба.

Звездата от "Оркестър без име" коментира и победата на Тодор Славков, който възмути всички съквартиранти с пиянските си изцепки. Очевидно обаче това не е направило впечатление на зрителите, които в крайна сметка дадоха наградата на Малък Тошко.

Катето Евро е категорична, че тя е заслужавала наградата много повече от внука на Тодор Живков, тъй като се е държала много по-достойно от него. "Нямам обяснение защо хората решиха така", не крие разочарованието си актрисата. Която разкри още, че няма никакво намерение отново да се пробва в телевизията, тъй като я намира за скучна и досадна.

Както знаете, Катето Евро остана без работа след като ТВ7, в която имаше предаване, фалира. Звездата обаче няма намерение да си търси нови телевизионни изяви, а ще се концентрира върху кариерата си в театъра.