Ники Китаеца не издържа и се нахвърли върху изкусителката след излизането си от КъщатаНики Китаеца избесня срещу Калина, която в момента се подвизава като журналистка и писателка

Ники Китаеца нападна Калина след излизането им от Биг Брадър. Фитнес инструкторът не издържа и нападна остро бившата си съквартирантка, наричайки я долна интригантка и лицемерка. Повод за гнева му стана поведението на изкусителката, която пред него не спираше да му се фръцка в оскъдни дрешки и да го провокира, а зад гърба му обясняваше, че неговото поведение не било морална и тя не била разбивачка на семейства.

[caption id="attachment_431954" align="alignleft" width="300"]Ники КИтаеца нападна Калина Ники КИтаеца нападна Калина[/caption]

По време на престоя си в шоуто обаче Ники Китаеца си нямаше на представа какви ги приказва Паскалева зад гърба му. Бившият на Азис видял всичко чак след като излязъл, а съпругата му Виолета услужливо му разказала как Калина се прави на много морална зад гърба му. Докато в същото време не спираше да флиртува с него и да му пуска аванси.

Естествено, двуличието на изявяващата се като журналистка и писателка Калина, не се понрави на Ники Китаеца и той не го скри. Нещо повече, бившият на Азис определи Паскалева като долна лицемерка, която без свян се е разхождала полугола пред него, а в последствие е решила да се прави на много морална, научиха от vsekiden.com.

"Когато най-накрая получи от мен вниманието, което си просеше, се сети, че ще изглежда много евтина, каквато всъщност е, и започна да плюе", беснеел пред близките си Китаеца. И за да бъде съвсем краен в думите си, фитнес инструкторът изтъкна, че никога не би се правил на мъж, сваляйки жена, която всеки може да има.

Заради всичко случило се по време на престоя му в шоуто, Ники Китаеца е категоричен, че съжалява задето изобщо се е навил да участва.