Софи Маринова се изолира от външния свят

Ромската перла Софи Маринова научи доста лоши новини за бебето си.

Преди броени дни тя се носеше на крилете на щастието и побърза да съобщи новината, че е бременна. Вчера обаче щастието й било помрачено от новините, които й били съобщени от лекаря след прегледа.

Близки на Софи Маринова твърдят, че нещата с бебето не са добре. След прегледа тя се върнала разплакана у дома, но категорично отказала да съобщи какъв точно е проблемът. Изпълнителката се е затворила в жилището си и не отговаря на позвъняванията на мобилния й телефон. Само преди две седмици ромската перла грееше от щастие и нямаше търпение да съобщи радостната новина, че е бременна с втората си рожба.

[caption id="attachment_431889" align="alignright" width="300"]Софи Маринова се изолира от външния свят Софи Маринова се изолира от външния свят[/caption]

Още тогава тя заяви, че е твърде рано да съобщава радостната вест, но няма търпение. Певицата поясни, че е направила бебето заради нея и сина й Лоренцо, който е много щастлив, че ще става батко. Непрестанно й целувал корема и заявил пред Софи Маринова, че иска сестричка. Запознати разкриват, че според гадания на врачка, второто й бебе ще е момиченце и ще сбъдне мечтата на Лоренцо.

Софи Маринова дори се беше заела със задачата да измисли име за бебето. Тя се колебаеше измежду няколко имена – Мария, Софи и Клеопатра. Не изключваше вероятността да носи и името на любимата й актриса от индийски произход Айшвария Рай, пише Блиц. Какво е това, което е разстроило Софи Маринова, вероятно ще разберем през следващите няколко дни.

Веднага след като съобщи новината за бременността си, започнаха гадания кой е авторът на втората й рожба. Появиха се множество спекулации по темата като се започне от продуцента й Крум Крумов и се мине през най-добрия й приятел Тони Стораро. Оказа се обаче, че бащата на второто й дете все пак има общо с певеца – той е приятел на сина му Фики и се казва Ивайло.