Венета Райкова остана без работа и доходи след края на Биг БрадърВенета Райкова беше уволнена с гръм и трясък от "Горещо"

Венета Райкова я за къса за пари. "Горещата" водеща е останала без никакви доходи след като свърши сезонът на Биг Брадър Ол Старс и съответно и коментаторското й предаване "Голямата уста" вече няма място на екрана. Засега и няма изгледи блондинката да се върне на екран, тъй като през лятото тя се раздели с продуцентите на емблематичното си предаване "Горещо", при това след сериозен скандал.

[caption id="attachment_431881" align="alignleft" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова[/caption]

Липсата на доходи принудила Венета Райкова да прибегне до отчаяни мерки. А именно - да се запише на борсата, за да може да взема обезщетения като всички останали безработни, каквато всъщност е и тя самата. Водещата се надява с парите от бюрото по труда да успее да позакърпи положението в семейството, поне докато успее да се уреди с ново предаване и ефирно време.

Ситуацията в семейството се усложнява допълнително и от факта, че бизнесът на съпруга й Тишо с индийския ресторант Тадж Махал изобщо не върви и заведението е на път да затвори. Поради тази причина от доста време насам Венета Райкова била таз, която издържа мъжа си и детето им, благодарение на голямата заплата, която вземаше в Нова ТВ.

Сега, когато водещата не е на екран обаче, ситуацията се усложнява и то доста, научиха от hotarena.net. Нещо повече, близки до водещата издават, че тя е поставила ултиматум на Тишо да се вземе в ръце и да започне да изкарва той пари, за да издържа семейството им. В противен случай щяла да го напусне.

"На Венета й писна все тя да е мъжът в семейството", издават запознати.