Близките на Малък Тошко са притеснени

Победителят в Биг Брадър Ол Старс – Малък Тошко изчезна безследно и хвърли в паника близките си.

Малък Тошко успя да влезе в десетгодишната история на риалитито като най-почерпения финалист. Из светските среди дори се понесе мълвата, че не е изключено Малък Тошко да лежи в някоя канавка. След рекордното количество алкохол, което внукът на Тато изпи още в първите си часове извън къщата на Големия брат, той е станал по-неоткриваем и от ексшефа на ДАНС Петко Сертов.

[caption id="attachment_431724" align="alignright" width="300"]Близките на Малък Тошко са притеснени Близките на Малък Тошко са притеснени[/caption]

От екипа на предаването разкриват, че дори и близките му нямат дори представа къде може да е. Вчера Малък Тошко върза тенекия на Гала и не се появи в предаването й, каквато е традицията. Слава Богу опитната водеща успя да понесе мъжки този удар и си „върза гащите” с разговори с Антон Стефанов и Кристина Патрашкова. На всичкото отгоре тя намери сили да заяви, че не се сърди на Малък Тошко, защото той си е такъв.

От обкръжението му разкриват, че не изчезва за пръв път и допълват, че и друг път се е случвало да го няма в продължение на дни след пиянски изцепки. Очевидно се е превърнало в честа практика да си изключва телефона и да заседне някъде, където да се налее до безпаметност. Приятелите му предполагат, че вероятно е дремнал няколко часа, след което отново е продължил партито някъде.

Малък Тошко се появи солидно почерпен и на афтър партито на ВИП-овете, което се проведе в дискотеката на фолкпевеца Константин в Студентски град. Очевидци разкриват, че внукът на бившия Първи едва се държал на краката си още на влизане в дискотеката. Наложило се да бъде придържан от охранителите, за да не падне. Въпреки, че едва ли е знаел къде се намира, по стара традиция Малък Тошко се превърнал в душата на компанията. Неудържимият палавник щеше да осакати Албена Вулева, след като едва не откъсна силиконовите й бомби от мачкане, пише vsekiden.com.