Ана Баракова става съседка на Цецка Цачева

След поредния скандал, който се заформи около името на Ана Баракова, депутатката обяви къде възнамерява да се премести.

Оказва се, че „първата люспа” на 43-то Народно събрание ще бъде изселена в блока на парламентарната шефка Цецка Цачева. До броени дни Ана Баракова ще напусне ведомствения апартамент, находящ се в столичния квартал „Овча купел” заради оплакванията на съседите й.

[caption id="attachment_431801" align="alignright" width="300"]Ана Баракова става съседка на Цецка Цачева Ана Баракова става съседка на Цецка Цачева[/caption]

Припомняме, че те се жалваха, че малко след като се нанесла във ведомственото жилище, народната представителка започнала да ги притеснява с непрестанните скандали между нея и майка й, а за капак на всичко в апартамента й идвали и непознати мъже. Съседите изчаквали търпеливо с надеждата, че скандалната депутатка ще се кротне, но тъй като това не се случило те подали жалба до Цецка Цачева, в която се посочва, че искат да бъде преместена на друго място. Според неофициално потвърдена информация, Ана Баракова ще се премести в тузарския столичен квартал „Изток” и ще стане съседка на Цачева.

Съществува вариант Ана Баракова да се измести и в кв. „Гео Милев”, където също има ведомствени жилища на парламента. Припомняме, че блондинката категорично отхвърли упреците, че майка й непрекъснато крещи нецензурни изрази по неин адрес и по адрес на приятеля й. Тя дори подозира, че тази атака срещу нея е предварително планирана, а в основата й стоят фигури от партията, от която се отлюспи и стана независим депутат – БДЦ (ББЦ). Преди да положи клетвата си като депутат, тя се жалва, че върху нея е упражняван денонощен тормоз именно от тяхна страна и дори се страхуваше как ще ходи на работа.

Съседите й от кооперацията, в която бе настанена първоначално не изключват вероятността именно напрежението, на което е подложена от страна на бившите й съпартийци да е причината за непрестанните скандали, които се носят от апартамента й. Ана Баракова определя себе си като „примерно дете на майка си”, пише vsekiden.com.