Слави Трифонов е изправен пред сериозен бунт, завихрил се в шоуто муСлави Трифонов ще трябва да се справи с недоволството на Магаданс

Слави Трифонов е изправен пред доста сериозен проблем. Дългия е на път да остане без балета на шоуто си след като се раздели с дългогодишната си приятелка Мартина. И най-безцеремонно я изгони от предаването.

[caption id="attachment_431778" align="alignleft" width="300"]Магаданс напускат Слави Трифонов? Магаданс напускат Слави Трифонов?[/caption]

Действията му обаче не останали безнаказани и в момента сред останалите танцьорки зрее доста сериозен бунт. Балерините били възмутени от действията на шефа си, който забравил, че Огнянова е една от най-добрите в Магаданс и побързал да я уволни само и само да й натрие носа заради краха на връзката им.

Това никак не се харесало на голяма част от колежките на натирената танцьорка и те побързали да покажат съпричастността си. Според хора от екипа на предаването, голяма част от Магаданс са твърдо решени да напуснат шоуто, научиха от hotarena.net.

Нещо повече, някои от тях вече бойкотират вечерните епизоди на "Шоуто на Слави" като се оказа, че дори обмисляли да стартират нов, самостоятелен проект заедно с Мартина.

Колкото и да се опитва да крие кризата в екипа си, Слави Трифонов без да иска сам потвърди случващото се. На сайта на предаването му от няколко дена е обявен конкурс за нови балерини, което е категорично потвърждение, че от Магаданс са решили да го напуснат.

Според запознати, първо най-близките приятелки на Мартина обърнали гръб на Слави, но най-вероятно и останалите им колежки ще ги последват, коментират от екипа.

Припомняме ви, че по подобен начин се развиха и отношенията между Слави Трифонов и първия балет в шоуто му - Сатен. Тогава шоуменът се изпокара с шефката на танцьорките - Галя и тя се махна от шоуто, вземайки всичките си момичета със себе си.