Харесвам си силикона, не разбирам защо ме обиждат – споделя Анита Мейзер

Анита Мейзер, представила страната ни в най-големия световен конкурс за омъжени жени „Мисис Свят”, не само не успя да си тръгне с отличие оттам, но си навлече негативното отношение на хиляди сънародници – пише „България днес”. Нейният избор е, меко казано, изненадващ. Така и никой не успя да разбере как така тя се озова на световния форум, а външният й вид вече седмици наред е сред най-обсъжданите теми в интернет пространството. Силиконовата госпожа твърди, че е изненадана от реакциите по свой адрес – отбелязва изданието. „В началото приех случващото се на шега, но след като видях, че се пише ежедневно във всички медии на една и съща тема, разбрах, че нещата са сериозни. Имам само силикон, който много си го харесвам. Не виждам какъв е проблемът. Прочетох странни неща за себе си. Никога не съм се възприемала като грозна. Странно ми е всичко, което се случва” – признава пред изданието Анита Мейзер. Тя е на мнение, че има пълното право да представи страната ни в подобен форум.

[caption id="attachment_431757" align="alignleft" width="300"]Анита Мейзер Анита Мейзер е запазила самочувствието си[/caption]

„Определено не мисля, че съм грозна. Българките като цяло сме хубави жени. Въпрос на вкус, имаме от всичко по много” – убедена е силиконката. Според нея журито на конкурса и останалите участнички са я приели напълно нормално. „Никой не е гледал на мен като на чудовище. Само в България ме изкараха най-черното същество. Вместо да се подкрепяме, ние се нападаме” – сърдита е Анита Мейзер. Открай време силиконовата госпожа има спорна репутация. Тя стана известна с това, че си наля 2 по 750 кубика силикон в гърдите, което я превърна в българката с най-голям изкуствен бюст. Сега Анита Мейзер живее в САЩ, но не дава ясна дефиниция с какво точно се занимава. „С неща, от които се изкарват пари, без да се налага да ходя на работа”. Можем само да гадаем какви ги върши най-красивата омъжена българка отвъд океана – иронично коментира изданието.